JobAngel Az álláskeresők védangyala

CV-péntek: "elsőállásos" önéletrajz (Qualification-based CV)

2015. április 24. 10:50
2 hozzászólás

Az itt letölthető elsőállásos önéletrajz főleg a tanulmányok során megszerzett tudást, kapcsolatrendszert mutatja be. Referenciák is kerültek bele, a szokásostól eltérően konkrét neveket érdemes ide írni, nem csak annyit, hogy "kérésre biztosítom".

jobangel-educationalbased-162.jpg

A szerkesztettsége azt segíti, hogy a kevesebb is többnek látszódjon: ezért a bal margó a szövegeknél szélesebb, a fejezetcímek nagy betűsek. A kinézete látványos, de egyszerű, nem kreatívkodtunk benne, mert nem a kreativitás volt a jelölt kiemelendő tulajdonsága. További instrukciók magában a CV-ben, ami innen letölthető.

Sok sikert a használatához!

 

További mintáim itt elérhetők.

 

Mi az a CV-péntek?

A jobangel.blog.hu-n péntekenként új rovattal jelentkezem. Egy-egy önéletrajzmintát mutatok be, rövid magyarázatokkal, mit, miért, hogyan írjunk az adott önéletrajzba.

Az önéletrajzok szereplői fiktív jelöltek, a valósággal való bármilyen egyezés a véletlen műve!

A bejegyzés trackback címe:

https://jobangel.blog.hu/api/trackback/id/tr27382846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jobangel · http://jobangel.hu/blog 2015.04.24. 14:27:05

@Online Távmunkás: Nem kell, de jobb, ha van. Csak azt tudom mondani, amit eddig mindig: tapasztalatok szerint jobban működik a CV, több a visszajelzés, hamarabb lehet állás belőle.
süti beállítások módosítása