JobAngel Az álláskeresők védangyala

Moderálási elveink

2012. július 19. 19:50
komment

Tapasztalataim alapján moderálásra szükség van. Tekintve, hogy ez a blog az álláskeresők segítésére jött létre, és napi több óra munkám fekszik benne, nem fogom hagyni, hogy bárki bármilyen célból kártékonykodjon ide nem illő kommentekkel. Nem, arra sem használható ez a felület, hogy engem vagy bármely más posztolót sértegessen bárki is. Igen, ez cenzúra, de a te véleményalkotási szabadságod addig terjed, ameddig ezzel nem ártasz másnak. Igen, automata kommentszűrő is működik, ha nem trágárkodsz, nem fog akadályozni véleményed kifejtésében.

Az itt megjelent posztok a szerkesztők magánvéleményét tükrözik. Vitatkozni, ellenvéleményt mondani a kommentekben lehet, DE:

Törlésre kerülnek olyan kommentek, amelyek:

  • Nyíltan (vagy burkoltan) rasszista, etnikai, faji, vallási kisebbséget sértő, homofób, uszító, gyűlöletkeltésre alkalmas megnyilvánulások, illetve ilyen oldalak belinkelése, valamint illegális tevékenységre utaló honlapok (pl. gyermekpornográfia, fegyverkereskedelem, terrorizmus, szerzői jogokat megsértő szolgáltatások, illetve olyan engedélyköteles szolgáltatások nyújtása, amelyek az adott honlap üzemeltetőjének nem engedélyezettek).
  • Napi politikai témák felvetése
  • Egyéb sértések, trágárságok.
  • Személyhez fűződő jogokat sértő szöveg, vagy ilyen oldalra mutató link.
  • Személyes adatok közlése az érintett hozzájárulásával vagy anélkül. Ide tartozik a fotó, link vagy közösségi oldalakon található adatok közzététele is, valamint saját személyes adataid közzététele is. (Honnan tudjam, hogy tényleg a sajátod, és nem máséval élsz vissza?)
  • Adománygyűjtésre való felhívás a szerkesztőkkel való egyeztetés nélkül.
  • Nyílt termék-, szolgáltatásreklám, honlapreklám, politikai reklám, MLM-hirdetés. Az ilyen kommentek íróit kivétel nélkül kitiltom. A reklámért fizetni kell, még nálam is.
  • Hoaxok (e-mailen, közösségi oldalakon terjesztett félrevezető állítások, történetek, felhívások) közzététele a közlemény hoax jellegére való utalással vagy anélkül.
  • Témához egyáltalán nem kapcsolódó, zavaró kommentek (offtopik).

A vita eldurvulása miatt (agresszív, alpári, rasszista megnyilvánulások, személyes adattal való visszaélés stb.) vagy, ha a téma már nem aktuális, megszüntethető a kommentelési lehetőség.

A moderálás természetszerűen szubjektív. A moderálás ellen panasszal lehet élni a kapcsolati e-mailcímen, de nincs értelme.

A kitiltás mindig örökre szól.

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://jobangel.blog.hu/api/trackback/id/tr124461971

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Egy újabb piramisjáték omlott össze 2012.08.29. 00:32:42

Az amerikai tőzsdefelügyelet (SEC) bezárta a Zeekrewards néven működő piramisjátékot, amibe Magyarországról is sok befektető beszállt, írta a Forbes online gazdasági portál.  Az oka az volt a SEC közbelépésének, hogy a piramis játék elven működő rendsz...
süti beállítások módosítása