JobAngel Az álláskeresők védangyala

Álláskeresési segítség ingyen az Incorpora jóvoltából

2020. június 23. 17:17
Szólj hozzá!

incorporalogo.png

Hivatalossá vált az Incorpora – Jobangel együttműködés. Ennek köszönhetően ingyenesen tudunk segíteni álláskeresőknek álláshoz jutni, munkáltatóknak munkavállalókat találni.

Miért jó ez az álláskeresőknek és a munkáltatóknak?

A programnak ennyi a lényege számodra: minél gyorsabban jó állásba jutni. Értsd: megfelelő fizetéssel (semmilyen fekete-szürke feltétel nem merülhet fel!), neked megfelelő munkahelyre kerülhetsz. Hogyan lehet bekerülni a programba?

Az Incorpora egy hálózati együttműködés, melynek kezdeményezői és támogatói a LaCaixa Fundation és az Erste Stiftung, amely abban segít alapítványokat, civil szervezeteket, hogy az álláskeresőket minél hatékonyabban és gyorsabban juttassák állásba.

Magyarországon a Máltai Szeretetszolgálat biztosítja a program koordinációját.

Az Incorpora hálózati tagjai kapcsolatban állnak munkáltatókkal is, akiknek ingyen „közvetít” álláskeresőket. Az idézőjel nem véletlen: nemcsak közvetít, de mediál, segíti a beilleszkedést, segíti az állásinterjúzás menetét, segít a kapcsolattartásban. Nem hagyjuk magára az álláskeresőt akkor sem, amikor már munkába állt.

Számunkra ez komoly munka: szeretnénk minél több álláskeresőt és minél több céget összekötni, kihelyezett munkavállalót felmutatni támogatóink felé, és biztosítani azt is, hogy ez egy lehetőleg hosszútávú változást idézzen elő a munkakeresők életében, s szemléletformálással a munkáltatók életében is!

1. lépés: Jelentkezz, itt!

A célcsoportunk olyan álláskeresők, akik 2020.12. 31-ig szeretnének állásba kerülni, és ebben nehézségeik vannak, amiket segítségünkkel át tud hidalni.

- GYES/GYEDről visszatérők

- megváltozott munkaképességűek

- diszkrimináció célcsoportjai: senior korúak, nők stb.

2. lépés: Működj együtt velünk!

A most induló programunk keretében 3 ingyenes álláskeresői workshopot tartok, online módon, az alábbi témákban:

  1. álláskeresési stratégia, önéletrajz és motivációs levél (2020.július 06. 16:00 – 18:30)
  2. állásinterjú, béralku, munkaidőalku (2020. július 14. 16:00 – 18:30)
  3. beilleszkedés a munkahelyre (2020. július 21. 16:00 - 18:30)

Az álláskeresésedet minimális módon adminisztrálnod kell nálunk, egy erre létrehozott online felületen. Hová jelentkeztél, milyen pozícióra, milyen eredménnyel. Ha segítség kell az álláskeresésben, csak kérned kell, és segítünk.

Miután nálunk is célszámok vannak, és teljesítményorientáltan kell dolgoznunk, arra kérünk, csak akkor jelentkezz, ha a fenti workshopok időpontjában ott tudsz lenni a gép/telefon előtt, és naponta minimum 2 órát rá tudsz szánni álláskeresésre a szabadidődből. Hogy mit érdemes ebben a 2 órában naponta csinálni, azt megtanítjuk.

A programba csatlakozott emberek álláskeresését segítjük minden létező módon: munkáltatókkal hozzuk össze, önéletrajzát javítgatjuk, állásinterjús felkészülésben segítjük, mediálunk munkáltató és leendő munkavállaló között. Segítünk a döntésben, hogy ha több állásajánlatod lett.

3. lépés: Igazolás

Ha elhelyezkedtél, erről egy munkáltatói igazolást kérünk (természetesen munkabérösszeg nélkülit, nekünk csak a munkábalépés tényét kell igazolni), ezzel az Incorpora bizonyítottnak veszi a sikeres együttműködést.

----------

Ha HR-es vagy, ha munkáltató vagy

Legyen a céged Incorpora-tag! Az Incorpora több mint egy ingyenes munkaerő közvetítő hálózat, olyan pénzügyi és HR előnyöket kínál a munkáltatóknak, amelyek nagyban befolyásolják egy vállalat versenyképességét, üzleti sikerét és hírnevét. Erről további részletek itt találhatók!

Várunk szeretettel!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jobangel.blog.hu/api/trackback/id/tr9315911460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása