JobAngel Az álláskeresők védangyala

CV-péntek: szállítmányozási ügyintéző önéletrajza

2015. március 06. 11:30
2 hozzászólás

cv-szallitmanyozo.jpgEgy operatív munkát végző szállítmányozási ügyintéző, aki hasonló állást keres ezután is, azt mutassa be az önéletrajzában, miből áll a napi munkája pontosan. Azaz ne beszéljen általánosságokban, mert abból nem látszik, mihez is ért igazán.

Az első bekezdésben egy rövid bemutatkozóban a szakma leglényegesebb kritériumait (nyelvtudás, gyakorlat, készségek) foglaltam össze, plusz beleírtam, miért is jelentkezik.

Utolsó munkahelyén végzett olyan jelentőségű munkát, amit érdemes volt kirészletezni, így hasonló munkakörökre (akár ügyféloldali kiszolgálásra, akár szállítmányozási ügyintézésre) sikerrel jelentkezhet.

Mivel ez egy fiktív jelentkező, a sablon tartalmában „élőben” érdemes vagy az ügyfeles vagy a szállítmányozós részt hangsúlyosabbá tenni aszerint, hogy az épp megpályázott állás milyen feladatokat tartalmaz az álláshirdetés szerint.

Letöltés - szállítmányozási ügyintéző

További mintáim itt elérhetők.

Sok sikert!

Mi az a CV-péntek?

A jobangel.blog.hu-n péntekenként új rovattal jelentkezem. Egy-egy önéletrajzmintát mutatok be, rövid magyarázatokkal, mit, miért, hogyan írjunk az adott önéletrajzba.

Az önéletrajzok szereplői fiktív jelöltek, a valósággal való bármilyen egyezés a véletlen műve!

Címkék: CV-péntek

A bejegyzés trackback címe:

https://jobangel.blog.hu/api/trackback/id/tr397245591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása