JobAngel Az álláskeresők védangyala

Önéletrajz különböző élethelyzetekre - karrierváltóknak

2015. január 09. 09:32
4 hozzászólás

karriervalto-cv.jpg

Az önéletrajz-mintában szereplő fiktív jelölt pedagógusi pályáját elhagyva új karrierbe kezdene a versenyszférában. A friss OKJ-s végzettség és a témában meg nem lévő tapasztalata együtt nem mutat könnyű helyzetet.

A múltbeli tapasztalataiból, személyiségéből azt hangsúlyoztam ki, ami a jövőbeli kitűzött karriercélja szempontjából fontos lehet.

Aki ügyfelekkel szeretne foglalkozni, annak a legfontosabb készsége a kedvesség, barátságosság, segítőkészség - ezek a munkahelyi beilleszkedéshez is fontosak - amit frissen tanult tárgyi tudással kiegészített, így a megpályázott ügyfélszolgálati állásra való alkalmasságát ezekkel az érvekkel próbáljuk bizonyítani az önéletrajzban. Az önéletrajz csakis az új karrierje köré épül, a végén egyetlen sorban említjük meg, hogy egy történelemtanári végzettségű jelöltről van szó.

Letöltés - önéletrajz karrierváltóknak

További letölthető önéletrajz-mintáim

 Sok sikert!

 

Mi az a CV-péntek?

A jobangel.blog.hu-n péntekenként új rovattal jelentkezem. Egy-egy önéletrajzmintát mutatok be, rövid magyarázatokkal, mit, miért, hogyan írjunk az adott önéletrajzba.

Az önéletrajzok szereplői fiktív jelöltek, a valósággal való bármilyen egyezés a véletlen műve!

A bejegyzés trackback címe:

https://jobangel.blog.hu/api/trackback/id/tr287055419

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása