JobAngel Az álláskeresők védangyala

Leisure for Pleasure Society rendezvény

2015. június 20. 09:37
Szólj hozzá!

lps1.jpg

Angol nyelvű program mindazoknak, akik nyitottak a világra

Ha elküldöd angol nyelvű bemutatkozásodat az info.lps.emil@gmail.com címre, akkor meghívást kaphatsz egy érdekes eseményre június 27-én, amelyet rossz idő esetén az Andrássy úti Costa Coffeeban, jó idő esetén a Massolit kertjében tartunk meg. 
A rendezvény befogadóképessége korlátozott, ezért szükséges az előjelentkezés és bemutatkozás (akár egyszerűen önéletrajzzal is, vagy egy bármilyen ötsoros bemutatkozással angolul) június 25. csütörtök délig (ha lehet gmailes elérhetőséget adj meg).
lps2.jpg

Mi az LPS?

Nézd meg a videót és a brossúrát. https://www.youtube.com/watch?v=VaE9U6-Ywsg
Kiknek szól elsősorban? Olyanoknak, akiket érdekel az irodalom - a magyar és külföldi egyaránt, a fordítás, a nyelvek, a nemzetközi kultúraközvetítés, értenek is hozzá, vagy legalább komoly érdeklődők és kíváncsiak más kultúrákra. 

Mi a program?

Közös beszélgetések, felolvasások, játékos programok vannak 15:00-17:00 óra között. 
A program most indul, de tervek szerint rendszeresen létrejön majd új témákkal, valamint a maguk területén kiváló előadókkal és beszélgetőpartnerekkel. Nemzetközi kultúraközvetítés különböző formái köré épül a program úgy, hogy a szakmaiság és a szórakozás ne zárja ki egymást.
Minél többet tudsz, annál többet tudsz élvezni a világból. Gyere!

A bejegyzés trackback címe:

https://jobangel.blog.hu/api/trackback/id/tr717564296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása