JobAngel Az álláskeresők védangyala

Nemzetközi állásbörze Budapesten, 2015. április 25-én

2015. április 16. 06:00
Szólj hozzá!

euworks_allasborze.jpg

Az állásbörze rendezői hívták fel a figyelmem erre a rendezvényre. Külföldi álláskeresésben gondolkodóknak nagyon jó lehetőség: munkaadók és állásközvetítő ügynökségek is jelen lesznek.

A standok látogatásának lehetősége mellett lesznek még olyan szolgáltatások is, mint nyelvi teszt, kérdezz-felelek, kiselőadások munkákról angol- és német nyelvterületen, önéletrajzírásban segítségnyújtás.

Azért is fontos egy ilyen rendezvényen résztvenni álláskeresőként, mert a külföldi álláskeresés sok kockázatot hordoz: nem könnyű ellenőrizni, valós-e a cég, akivel tárgyalsz, tartják-e az ígéreteiket, valós munkáról beszélnek-e. Az itt megjelenő cégek esetében biztos lehetsz ebben: kamucég nem költ állásbörzés megjelenésre  :)

A szervezők elmondása szerint a rendezvényen 7 ország kb. 70 állásajánlatát fogják a standokon kínálni, hozzáteszem, hogy a közvetítők jövőbeli lehetőségei miatt ez lehet jóval nagyobb szám is…

Ha külföldi munkavállalásban gondolkodsz, mindenképpen érdemes ellátogatni: ismerkedj a követelményekkel, a lehetőségekkel, szerezz tapasztalatot idegennyelvű interjúzásban!

Dátum: 2015. április 25. 9 óra
Helyszín: Gellért Hotel Danubius – 1111 Budapest, Szent Gellért Tér 1, 1. emelet
Web: www.allasborze2015.hu

A szervezők szeretnének jól felkészülni a közönség fogadására, így előzetes regisztrációt kérnek. Szerencsére nem bonyolítják túl, Facebookon vagy e-mailben lehet jelentkezni, névvel és telefonszámmal.

Facebook: nemzetkoziallasborze2015

E-mail cím

Sok sikert!

A bejegyzés trackback címe:

https://jobangel.blog.hu/api/trackback/id/tr737367354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása