JobAngel Az álláskeresők védangyala

CV-péntek: egy senior account manager önéletrajza

2015. február 13. 11:46
Szólj hozzá!

account_manager.jpgAz account manager, sales manager, üzletkötő, értékesítő területekre készült ez az önéletrajz. Az ilyen pozíciókban egy tapasztalt ember legfőbb értékei az iparági tapasztalat, a kapcsolatrendszer, és az a rutin, amivel a termékeladáshoz és/vagy az ügyfélhez tud közelíteni.

Az account manager klasszikus értelemben „farmer” típusú értékesítésben dolgozik, de mivel a fogalmak keverednek, ezt érdemes tisztázni az önéletrajzban.

Az értékesítői területen állást keresők iránt nagy a bizalmatlanság, így az önéletrajzban nem elég „vetíteni”, ha titoktartási kötelezettség nem tiltja, néhány komolyabb eredményt érdemes felsorolni. Ahol összeget adtam meg, ott hivatkoztam arra, hogy ez publikus adat, ezzel jelezve, hogy titoktartási kötelezettséget nem szeg meg a zinformáció kiadásával.

A munkahelyi feladatok leírását általánosabban oldottam meg, hiszen a két nagy siker leírása jól mutatja, milyen feladatok ellátására képes a jelentkező.

A termékspecifikumokra és iparági jellegzetességekre olyan mértékben érdemes kitérni, amennyire az adott álláshirdetés ezt megkívánja. Ez az önéletrajz most egy iparágban, termékkörben maradni szándékozó álláskereső önéletrajza.

Letöltés - senior account manager

További mintáim itt elérhetők.

 Sok sikert!

 

Mi az a CV-péntek?

A jobangel.blog.hu-n péntekenként új rovattal jelentkezem. Egy-egy önéletrajzmintát mutatok be, rövid magyarázatokkal, mit, miért, hogyan írjunk az adott önéletrajzba.

Az önéletrajzok szereplői fiktív jelöltek, a valósággal való bármilyen egyezés a véletlen műve!

A bejegyzés trackback címe:

https://jobangel.blog.hu/api/trackback/id/tr927171475

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása