JobAngel Az álláskeresők védangyala

Goldenblog 2012

2012. augusztus 19. 20:13
Szólj hozzá!

A Jobangel blog is indult a Goldenblog 2012 versenyen, az életmód kategóriában!

A szavazás augusztus 20-án reggel indul és szeptember 6-án éjfélig tart. Minden kategóriában - kivéve az Egyéb kategóriát - két (egy szakmai és egy közönségzsűri) nyertest hirdetnek. Mindenki szavazhat minden kategóriában, viszont szavazni csak Facebook-belépéssel lehet.

Az összes induló blog közül egyet, az általatok legjobbnak gondoltat kell majd kiválasztani. Fontos, hogy kategóriánként csak egy szavazatot adhattok le. Tehát a szavazás során összesen 9-szer szavazhattok: mind a 9 kategóriában egy-egy blogot.

Szavazás mobilról

A legtöbb mobilról küldött szavazatot begyűjtő blog mobil különdíjban részesül. A mobil szavazás során az összes nevezett blogból egyre szavazhattok, kategóriáktól függetlenül. Így az abszolút kedvenceteket részesíthetitek előnyben. A mobilról és a weboldalon keresztül történő szavazás egymástól független, szavazz a szájton és mobilról is!

Ha tetszik a blog, szavazz a Jobangelre!

Címkék: goldenblog

A bejegyzés trackback címe:

https://jobangel.blog.hu/api/trackback/id/tr464720580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása