JobAngel Az álláskeresők védangyala

Álláskeresés közösségi oldalakon III.

2012. január 06. 10:00
Szólj hozzá!

Az előző posztokban nagyjából felvázoltam, hogy egyes közösségi oldalak milyen lehetőséget rejtenek. Pár, általános érvényű szabály még kimaradt, most pótolnám:

  1. Légy következetes, mindenhol ugyanazt állítsd magadról! Ha az iwiwen könyvelő vagy, a Facebookon pénzügyi előadó, a LinkedInen meg könyvvizsgáló, az csak árt neked.
  2. Védd magad! A profiljaid biztonsági beállításaira nagy gondot fordíts, csak olyasmit lásson rólad egy idegen, amit láttatni akarsz! 1 db profilkép, iskolák, munkahelyek, szabadidős tevékenységek. Az adatok egyezzenek meg az önéletrajzod adataival!
  3. Légy szem előtt! A kapcsolatokat ápolni kell, ezért ha valaki segítséget kér az üzenőfalán, vagy üzenetben, annak mindig válaszolj! Hetente egyszer-kétszer akár valamilyen érdekesebb ajánlóval, kommenttel te is megjelenhetsz.

Sok sikert!

Ui:

Pár megfontolandó jótanácsot itt is találhatsz:

http://www.origo.hu/techbazis/20111229-rakjon-rendet-a-facebookjan.html

A bejegyzés trackback címe:

https://jobangel.blog.hu/api/trackback/id/tr593509967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása