JobAngel Az álláskeresők védangyala

CV-péntek: üzleti tanácsadó önéletrajza

2015. március 20. 15:30
Szólj hozzá!

20150320.jpgEgy üzleti tanácsadótól általában azt kérdezik, milyen szakterület a specialitása, milyen ügyfeleknél dolgozott, milyen tevékenységeket végzett. ugyanakkor fontos, hogy milyen tanácsadói módszerekkel dolgozik: jelöltünk kérdező, elemző, részleteket megismerni akaró, alapos ember, a leírt feladatokkal, készségekkel, jellemzőkkel mind ezt érzékelteti. Különösen sokat foglalkozott az önjellemzéssel, kevesebbet a szakmai leírásokkal, mert a projektjei  titoktartási kötelezettségek miatt ennél jobban nem fejthetők ki. Ennek ellensúlyozására referenciákat ajánl fel.

Letöltés - üzleti tanácsadó önéletrajza

További mintáim itt elérhetők.

Sok sikert!

Mi az a CV-péntek?

A jobangel.blog.hu-n péntekenként új rovattal jelentkezem. Egy-egy önéletrajzmintát mutatok be, rövid magyarázatokkal, mit, miért, hogyan írjunk az adott önéletrajzba.

Az önéletrajzok szereplői fiktív jelöltek, a valósággal való bármilyen egyezés a véletlen műve!

A bejegyzés trackback címe:

https://jobangel.blog.hu/api/trackback/id/tr227286647

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása