JobAngel Az álláskeresők védangyala

CV-péntek: egy junior account manager önéletrajza

2015. február 20. 10:30
Szólj hozzá!

 junior_account_manager_cv.jpg

A múlt héten egy senior account manager (sales) önéletrajzát néztük meg, áttekintve, hogy ők mivel érvelhetnek, hogyan írhatnak meg egy önéletrajzot úgy, hogy sikeres is legyen.

Egy junior sales, account manager, business development manager pozícióra teljesen más érvek működnek. Junior, tehát neki még nincs kiterjedt kapcsolatrendszere, talán iparági tapasztalata sem, főleg nem komoly, piacon is elismert eredményei, van viszont friss tudása, és nyitottsága,talán némi gyakorlata, ami miatt azt gondolja, jó lehet erre a területre.

Az összefoglalóban a tárgyi tudással és releváns készségekkel érveltem. A tanulmányokhoz szinten beírtam, milyen szakmailag fontos modulokat tanult, a munkaleírásban a feladatokat már nem részleteztem annyira, inkább kiemeltem külön fejezetben, miben szerzett már tapasztalatot, hátha így jobban megragad az olvasóban, mintha a szövegbe írom bele.

Törekedtem rá, hogy beleférjek egy oldalba (nem katasztrófa, ha mégsem sikerül, és átkerül pár sor a másik oldalra, de inkább trükközzünk ilyenkor a szövegszerkesztéssel: kisebb betűk, keskenyebb margók, kisebb fejléc-lábléc stb.), mert mégiscsak juniorról van szó, két oldalba pedig már 20 évnyi tapasztalatot is be lehet írni, ezért irreális lenne hosszabb CV.

Letöltés - junior account manager

További mintáim itt elérhetők.

Sok sikert!

 

Mi az a CV-péntek?

A jobangel.blog.hu-n péntekenként új rovattal jelentkezem. Egy-egy önéletrajzmintát mutatok be, rövid magyarázatokkal, mit, miért, hogyan írjunk az adott önéletrajzba.

Az önéletrajzok szereplői fiktív jelöltek, a valósággal való bármilyen egyezés a véletlen műve!

A bejegyzés trackback címe:

https://jobangel.blog.hu/api/trackback/id/tr787191183

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása