JobAngel Az álláskeresők védangyala

CV-péntek: önéletrajz-minta tartós munkanélkülieknek

2015. január 30. 08:48
Szólj hozzá!

hosszabb-munkanelkuliseg.jpgEz a CV hosszabb munkanélküli időszakot hivatott ellensúlyozni. A jelentkezőnek jelenleg pár hónapja ugyan van állása, előtte hosszabb ideig munkanélküli volt. Ha rábízzuk az olvasóra, hogy kitalálja, mi lehet az oka a hosszú munkanélküliségnek, illetve annak, hogy 1 éves munkaviszonnyal állást keres, abból beilleszkedési, munkamorálbeli problémákra fog következtetni a legtöbb HR-es. Ezért egyértelműen leírtuk, mi történt.
Hogy a figyelmet a jelölt előnyeire tereljük, az önjellemzés, a tanulmányok és készségek felsorolásával kezdünk, ami elég meggyőző lehet ahhoz, hogy a munkatapasztalatokban már csak ezek igazolását keresse az olvasó, a jelöltről ne feltételezzen negatív tulajdonságokat.

önéletrajz minta tartós munkanélküliség esetére

Ha jelenleg munkanélküli vagy, ezt az önéletrajzmintát ajánlom: letöltés

További önéletrajzmintáim

 

Sok sikert!

Mi az a CV-péntek?

A jobangel.blog.hu-n péntekenként új rovattal jelentkezem. Egy-egy önéletrajzmintát mutatok be, rövid magyarázatokkal, mit, miért, hogyan írjunk az adott önéletrajzba.

Az önéletrajzok szereplői fiktív jelöltek, a valósággal való bármilyen egyezés a véletlen műve!

A bejegyzés trackback címe:

https://jobangel.blog.hu/api/trackback/id/tr437123047

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása