JobAngel Az álláskeresők védangyala

Idétlen álláshirdetések gyűjteménye - nyereményjáték!

2014. július 29. 12:49
komment

mindenki_maskepp_egyforma.jpgA témával foglalkozva néhány álláshirdetést író szakember is megkeresett. Ők arra panaszkodtak, honnan is tudhatnák, mit ért (félre) az álláskereső egyes megfogalmazásokban, milyen információkra van szüksége? Ezért arra gondoltam, hogy az elkövetkező több mint egy hónapban nézegessük az álláshirdetéseket, gyűjtsünk össze minél több elrettentő példát. Segítsünk nekik, mondjuk el, miért nem jó, amit írnak, és mi lenne a jó.

Mit kell tenned?

Ha találsz egy idétlen álláshirdetést, csinálj egy screenshotot, fényképet róla, vagy küldd el a hirdetés linkjét és a kifogásaidat a  jobangel.hu@gmail.com címre. Több hirdetést is küldhetsz, de egy e-mailben csak egyet küldj! Külföldről is küldhetsz, angol nyelvűt is!

Beküldési határidő 2014. szeptember 5.

A beküldött hirdetésekből egy nyilvános internetes albumot tervezek készíteni, természetesen a beküldő személyét és adatait titokban tartva. Ha egy hirdetést beküldesz, azzal a hozzá tartozó írásod feldolgozásához, részleges vagy teljes megjelenéséhez is hozzájárulsz!

A beküldők között Mérő László: Mindenki másképp egyforma c. könyvének keményfedeles, 2007-es kiadását fogom kisorsolni 2014. szeptember 10-én 21:00 órakor! A nyertest e-mailben fogom értesíteni, így az idétlen hirdetést valós e-mailcímről küldd!

A bejegyzés trackback címe:

https://jobangel.blog.hu/api/trackback/id/tr386556537
süti beállítások módosítása